Ben je ook op zoek naar lekkere en voedzame maaltijdboxen? Dan ben je bij Willem&Drees aan het juiste adres. Willem&Drees is een vooraanstaand bedrijf met een duidelijke missie. Dit bedrijf wil mensen biologisch en gezond laten eten en dit op de meest ecologische manier.

AanbiederBiologischVanaf
2 pers. 3 mltd.
Korting
Willem&Drees
100%49,00
39,00
€10Niet aangesloten
Vergelijk andere boxen

Zo brengen ze de Nederlandse biologische boeren in contact met de consumenten. Dit door biologische producten -zoals onder andere groenten en fruit- aan te bieden die recht van het veld komen.

Maar hoe kan je hier dan kopen? Simpel! Naar de klanten toe heeft Willem&Drees een online winkel gemaakt.

In deze online winkel kan jij de verse producten kopen van de Nederlandse biologische boeren. Op deze manier kan jij exact die producten bestellen die jij nodig hebt en heb je de garantie dat al jouw voedingswaren biologisch zijn en dus super gezond!

De Willem&Drees Maaltijdbox

Bij Willem&Drees kan je groenten en fruit bestellen maar er is ook brood, sap, eieren, kaas en allerlei ander lekkers te verkrijgen. Je kan al deze producten individueel en apart bestellen maar je kan ook gaan voor de maaltijdbox!

Een maaltijdbox is een box waarin producten zitten die je nodig hebt om 1 (of meerdere) lekkere en gezonde maaltijden te maken.
Concreet krijg jij dus een box met alle ingrediënten voor een aantal maaltijden. Het voordeel van een maaltijdbox is dan wel dat je niet meer hoeft na te denken over menu lijstjes en boodschappenlijstjes. Zij doen dit werk voor jou!

En elke box is een nieuwe verrassing want je weet nooit op voorhand wat er in de box zal zitten! Super leuk is dat toch?

Als je bij Willem&Drees een maaltijdbox besteld dan is het dus de bedoeling dat jij gezond en lekker eet maar tegelijkertijd ook biologisch.

Er zijn verschillende soorten maaltijdboxen en daardoor is er voor ieder wat wils. Ben je alleen? Prima, dan bestel je een maaltijdbox voor jou alleen maar heb je een gezin met 2 kinderen, dan kan dat ook!
Keuze genoeg dus.

Bij Willem & Drees kan je jouw boodschappen thuis laten leveren in de maaltijdbox. Het principe is simpel. Je bestelt een box waarin alle producten zitten die jij nodig hebt om 1 of meerdere maaltijden te maken. En deze box wordt dan geleverd tot aan de voordeur! Makkelijk toch?

Soorten boxen bij Willem&Drees

Willem&Drees Maaltijdbox Bestellen

Er zijn verschillende soorten boxen. De meeste boxen bevatten ingrediënten voor 3 maaltijden per week. Wil je dus elke dag van de week een maaltijd dan koop je gewoon 2 boxen!

Maar wat voor boxen zijn er allemaal? Je hebt in totaal 9 boxen waaruit jij kan kiezen. Keuze genoeg dus en voor ieder wat wils.

Een aantal voorbeelden van Willem&Drees boxen zijn:

  • De Slim & simpel box.
  • De Eenpersoonsbox. Hierin zitten ingrediënten voor 3 maaltijden en de box is aangevuld met sap, brood, fruit, kaas en eieren.
  • De Basisvers box met alleen basisproducten in.
  • De Groenten en fruit box waar je een box krijgt met groenten en fruit waar je dan zelf mee aan de slag mag gaan.
  • Je kan ook de Gezinsbox bestellen. Deze is gemaakt voor een gezin met de specifieke aandacht naar de kinderen toe. De maaltijden zijn dus kidsproof! En als extraatje zijn dit makkelijk te bereiden maaltijden en staan ze dus op tafel in minder dan 30 minuutjes.
  • Een Seizoensbox.
  • Een Vegetarische box als je liever geen vlees of vis eet
  • En er is ook een Koolhydraatarme box als je een paar pondjes kwijt wil en jouw inname van suikers en koolhydraten wil beperken.

Bij Willem&Drees kan je dus steeds terecht voor een box met jouw keuze en smaak. Je weet met 100% zekerheid dat jouw producten biologisch zijn en op de meest snelle en vriendelijke manier zijn verpakt.

Niet meer naar de winkel. Niet zoeken achter lekkere receptjes.Neen, het wordt allemaal voor jou gedaan!  Het enige wat jij nog moet doen, is een lekker maaltje koken! Smakelijk!