Streekbox Ervaringen & KortingStreekbox is er voor iedereen die van vers, lekker en gemakkelijk eten houdt. De versbox bevat 100% verse ingrediënten, met daarbij de leukste en lekkerste recepten om thuis heerlijke maaltijden te bereiden. Streekbox verzamelt versproducten uit alle delen van Nederland, waarbij duidelijk is waar de duurzame producten vandaan komen. Er is keuze uit verschillende versboxen – gezinsbox, specialsbox, veggiebox en fruitbox – die gratis worden bezorgd.

Streekbox, de lekkerste versproducten uit heel Nederland

Streekbox begon ooit als leverancier van streekproducten uit Het Groene Hart. Vandaag de dag worden versproducten uit alle streken van Nederland verzameld, waar verschillende boxen met streekproducten uit worden samengesteld. Iedere week worden verse seizoenproducten geselecteerd. Streekbox garandeert de beste kwaliteit en is transparant in de herkomst van de versproducten. De streekbox bevat alles wat nodig is voor 3 verse maaltijden, zoals aardappelen, groente, vlees, pasta, brood en zuivel. In de versbox bevinden zich ook eenvoudige recepten, om gelijk aan de slag te gaan met de verse ingrediënten. Via aanmelding met een e-mailadres op de website Streekbox.nl ontvangt men iedere week gratis recepten in de eigen mailbox.

Vier verschillende versboxen voor 3 complete warme maaltijden

Streekbox levert 4 verschillende versboxen. De gezinsbox bevat ingrediënten en recepten voor 3 complete warme maaltijden voor 2 of 4 volwassenen. Voor een gezin met kleine kinderen zijn er gezinsboxen met eenvoudige, voedzame en snel klaar te maken gerechten voor 3 of 5 personen. De gezinsbox is verkrijgbaar vanaf € 39. In de specialsbox bevinden zich ook verse ingrediënten, met daarbij een speciaal gerecht met luxere producten. De specialsbox is hierdoor iets duurder in prijs (vanaf € 44). De recepten en ingrediënten zijn geschikt voor 3 complete warme maaltijden voor 2 of 4 volwassenen.

De veggiebox is gevuld met verse ingrediënten voor 3 complete, warme vegetarische maaltijden voor 2 personen. Met het stap-voor-stap receptenboekje kan men creatief koken zonder vis of vlees. De veggiebox is er vanaf € 37. De vierde versbox is de fruitbox, die te bestellen is vanaf € 29 per box. Met de fruitbox kan men een volle week genieten van vers fruit, zowel Hollands seizoenfruit als fruit uit verre streken. Het fruitaanbod is groot en divers. Van fruitschaalfruit (sinaasappelen, kiwi’s, meloenen en mandarijnen) tot Hollands seizoenfruit (peren, appels, aardbeien en zachtfruit) en steenfruit (mango, avocado, lychees, drakenfruit, granaatappel, passievrucht, papaja, ananas en pomelo).

Hollandse versproducten van dicht bij huis

Streekbox levert Hollandse versproducten van dicht bij huis. De ingrediënten worden ingekocht bij lokale, duurzame producenten. Het streven is om iedere versbox 100% biologisch en Hollands te maken. Een versbox bestellen kan via de webshop van Streekbox. Men selecteert een box voor 2 of 4 personen, vult de noodzakelijke bestelgegevens en eventuele actiecode in en vermeldt de datum waarop men de streekbox wil ontvangen. Men ontvangt direct een inschrijfbevestiging. Afrekenen kan via iDEAL in een beveiligde betaalomgeving (bij bestelling van de eerste box) of via een automatische incasso (bij een abonnement). Bij het afsluiten van een abonnement op Streekbox heeft men een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de eerste box. Het abonnement is per maand op te zeggen.

Streekbox bezorgt door heel Nederland

Elke maandag, donderdag en vrijdag worden de boxen tussen 16.30 en 21.30 uur geleverd door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. In de week van de bezorging ontvangt men een bevestiging van de geplande levering, met een dag voor de bezorging het exacte leveringstijdstip. De bezorging is gratis. Als men niet thuis is op het moment van levering, kan men verzoeken of de versbox bij de buren kan worden afgegeven. Boxen van eerdere leveringen kunnen weer aan de chauffeur worden meegegeven, of men kan deze gebruiken voor het oud papier. Bij inschrijving voor de nieuwsbrief van Streekbox ontvangt men 25% korting op de eerste bestelling.

Streekbox
2.7 (53.75%) 16 stemmen