Enkele jaren geleden maakte topkok Mathijs Vrieze zijn droom waar. Hij bedacht een concept waarbij een bedrijf aan huis gezonde ingrediënten bezorgt. Het betekende de geboorte van Mathijs Maaltijdbox. Het originele idee bleek enorm aan te slaan. Inmiddels gaan tientallen Nederlanders de deur niet meer uit. Ze bestellen namelijk wekelijks een groot aantal gezonde ingrediënten bij Mathijs Maaltijdbox.

Over Mathijs Maaltijdbox

De afgelopen jaren is Mathijs Maaltijdbox een bekende naam geworden in de kookwereld. Het bedrijf bezorgt meer dan 100.000 maaltijden per jaar. Mathijs Vrieze heeft zijn bedrijf op het juiste moment opgericht. Mensen vinden gezond eten tegenwoordig belangrijker dan ooit. Verse maaltijden met duurzame ingredië

Mathijs maaltijdbox korting

nten spelen daarbij een belangrijke rol. Mathijs Maaltijdbox springt hier op in door duurzame producten aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan biologisch vlees en vis met een zogeheten ‘MSC’ keurmerk. Dit keurmerk staat voor ‘Marine Stewardship Council’, en betekent dat de producten afkomstig zijn uit de duurzame visserij. Daarnaast zijn de seizoensgroenten altijd afkomstig van een teler. Zodoende ben je verzekerd van duurzame en gezonde producten.

Gezonde en verse maaltijden op tafel

Mathijs Maaltijd box wil dat iedere Nederlander heerlijke maaltijden op tafel zet met verse ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere krop sla, mais en knolgroenten. De maaltijdboxen zijn geschikt voor jong en oud. Zo bezorgt Mathijs Maaltijdbox bij singles en stelletjes, maar ook gezinnen en oudere mensen. Daarbij genieten de klanten van genoeg afwisseling. De gezonde producten variëren namelijk elke week. Voor een gezin is bijvoorbeeld de familiebox uiterst geschikt. Deze bevat genoeg recepten om ongeveer 3 maaltijden op tafel te zetten. Ook de variatiebox is een aanrader. Hierbij zijn de smaken elke week een verrassing. Bovendien kun je met de variatiebox kinderen kennis laten maken met verschillende smaken.

Verrassende fruitsoorten

Tevens is het mogelijk om bij Mathijs Maaltijdbox gezond fruit aan huis bezorgd te krijgen. Dit is een zeer gezonde aanvulling op de familiebox en variatiebox, en bevat ongeveer 20 verschillende soorten fruit. Zo kun je wekelijks smullen van vers fruit als aardbeien, appels en bessen, maar ook exotische vruchten. De fruitsoorten die je ontvangt zijn elke week een verrassing.

Mathijs Maaltijdbox abonnement

Je ontvangt de Mathijs Maaltijdbox na het afsluiten van een abonnement. Op de site van het bedrijf heb je de keuze uit de eerder genoemde maaltijdboxen. Je hoeft slechts op de knop ‘bestellen’ te klikken. Vervolgens kun je alle wensen voor het bezorgen aangeven. Als het goed is ontvang je de maaltijdbox voortaan elke maandagavond tussen 17.00 uur en 22.00. De thuisbezorging is overigens gratis. De prijzen van de abonnementen verschillen. Zo kost de Mathijs Variatiebox 39 euro voor 2 personen, en een gemiddelde familiebox 49 euro. Voor 4 tot 6 personen betaal je als gezin 59 euro.

Flexibiliteit en gemak

Bij Mathijs Maaltijdbox ervaar je veel flexibiliteit en gemak. Zo is het mogelijk om via je online account op de site aan te geven wanneer je op vakantie bent. In dat geval blokkeer je de bestelling van de maaltijden voor enige tijd. Dankzij de thuisbezorgservice van Mathijs Maaltijdbox hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Dit scheelt behoorlijk wanneer het bijvoorbeeld een zeer regenachtige is. Voortaan loop je niet meer natgeregend in de supermarkt.

Inspiratie voor lekkere gerechten

Wanneer je de ingrediënten eenmaal hebt ontvangen, is het tijd om aan de slag te gaan in de keuken. Overigens is het wel handig om alvast enkele basis ingrediënten in huis te hebben. Denk onder andere aan olijfolie, melk, zout en peper. In principe kun je met de ingrediënten uit de maaltijdbox vervolgens een maaltijd bereiden. Het is echter niet altijd makkelijk om gezonde maaltijden te bedenken als je weinig tijd hebt. Gelukkig hoef je dankzij een maaltijdbox niet veel moeite te doen voor lekker eten. Mathijs Maaltijdbox bedenkt namelijk ook originele recepten die je op tafel zou kunnen toveren. Deze worden samen met de verse en gekoelde ingrediënten bezorgd in de maaltijdbox.

Ook op de website van Mathijs Maaltijdbox kun je inspiratie opdoen voor lekkere gerechten en ingrediënten. Zo smaakt rijst met curry altijd goed. Of misschien geef je liever de voorkeur aan aardappels, vlees en groente. In dat geval zou je bijvoorbeeld rundervink met aardappelen kunnen bereiden. Hoe dan ook is koken gemakkelijker dan ooit. Bovendien bieden de verschillende maaltijden van Mathijs Maaltijdbox voor elk wat wils.

De voordelen van een maaltijdbox

Tegenwoordig kun je bij verschillende bedrijven terecht voor een smakelijke maaltijdbox. Mathijs Maaltijdbox onderscheidt zich van de concurrentie door zeer verse en gezonde producten aan te bieden. Daarmee past het bedrijf helemaal bij deze tijd, waarin gezond en duurzaam eten steeds belangrijker wordt gevonden. Daarnaast is koken dankzij Mathijs Maaltijdbox gemakkelijker dan ooit. Om ingrediënten te kopen hoef je niet eens meer naar de winkel. De gezonde ingrediënten ontvang je in een box aan huis, en vervolgens kun je er lekker mee aan de slag.