Marley Spoon staat internationaal bekend om zijn innovatieve aanpak in de wereld van maaltijdboxen, en heeft ook in Nederland een stevige positie verworven. Hun unieke aanbod onderscheidt zich duidelijk van de traditionele maaltijdbox leveranciers. Ben je benieuwd naar de inhoud van een Marley Spoon box of mogelijke kortingen? Dat wordt hieronder uitgelicht.

Een kernaspect van Marley Spoon’s populariteit is de aanzienlijke keuzevrijheid die het biedt. In tegenstelling tot andere maaltijdboxdiensten, waar de keuze beperkt is, biedt Marley Spoon wekelijks een selectie van zeven verschillende vlees- en visgerechten, die je naar eigen voorkeur thuis kunt laten bezorgen.

AanbiederBiologischVanaf
2 pers. 3 mltd.
Korting
Marley SpoonGedeeltelijk€39,90
€29,90
€40Bestel met Korting >>

Hoe werkt het?

Ongetwijfeld een van de belangrijkste redenen voor het succes van Marley Spoon is de keuzevrijheid. Waar je bij veel andere maaltijdboxen totaal geen of veel te weinig controle hebt op wat er uiteindelijk voor je deur verschijnt is dat bij Marley Spoon wel even anders. Iedere week opnieuw heb jij immers zelf de keuze uit 7 verschillende vlees- en visgerechten die je het liefst thuisbezorgd zou krijgen om heerlijk klaar te maken.

Daarbij kan je vanzelfsprekend volledig zelf kiezen op welke dag en rond welk tijdstip je dat wenst. Eens je gekozen hebt is het gewoon wachten op de Marley Spoon box die geleverd wordt.

De Marley Spoon box komt daarbij niet enkel met alle producten in de nodige hoeveelheden voor de deur maar ook handige receptkaarten om dat koken toch weer ietsje vlotter te laten verlopen.

Is er enkel een keuze tussen vlees- en visgerechten vraag je je dan af? Nee hoor, Marley Spoon heeft ook een assortiment aan vegetarische producten zodat je je levensstijl perfect kan behouden met het gemak van een foodbox. Het grote voordeel aan een systeem als dit? Je kook automatisch al een stuk gezonder en vaak is het ook wel voedsel van een hogere kwaliteit dan je zelf zou uitkiezen in de supermarkt. Bovendien leer je op een leuke manier tal van nieuwe recepten kennen met een hele handleiding erbij geleverd.

Welke box dan?

marley spoon box vergelijken

Bij dit bedrijf heb je de keuze uit twee verschillende boxen. Er is de Classic box en de familiebox. De Classic Box is een maaltijdbox met ingrediënten voor twee personen waarmee je, afhankelijk van hoeveel je eigenlijk hebt lopen bestellen, 2 tot 4 gerechten kunt mee koken. Zoals al gezegd werd: naast de vlees- en vis mogelijkheden heb je als vegetariër elke week ook de keuze uit 3 vegetarische gerechten.

Wat de Familie Box is wordt al een beetje verraden door de naam natuurlijk. Deze Marley Spoon Box is in het leven geroepen om hele gezinnen te laten genieten van de ervaring. Goed voor 2 volwassenen en 2 à 3 kinderen kan je ook met deze box 2 tot 4 gerechten klaarmaken. Ook hier weer kan je elke week opteren voor 7 verschillende vlees- en visgerechten en uit 3 vegetarische gerechten.

Marley Spoon: de bezorging

Marley Spoon levert in heel Nederland en het spreekt voor zich dat iedere box gekoeld bezorgd wordt. Bij een eerste bestelling gaat automatisch een flexibel abonnement in dat wel naar keuze opgezegd of gepauzeerd kan worden. Hierbij is het wel belangrijk om weten: een opzegging dient altijd minstens 6 dagen voor de levering van de maaltijdbox te gebeuren! De frequentie van de leveringen is gewoon wekelijks maar dat kan dus flexibel aangepast worden van week na week. Op je online account kan je zo gemakkelijk tot 8 weken vooruit plannen. Geen overbodige luxe als je bijvoorbeeld voor een langere tijd op vakantie trekt.

Marley Spoon korting?

Echte koopjesjagers zoeken natuurlijk altijd naar de beste waarde. En niet alleen dat: misschien twijfel je wel over Marley Spoon en zou je het liefst al eens uitproberen zonder meteen de volle pot te moeten betalen. Goed nieuws voor jou dan: dat kan. Op je eerste bestelling bij deze aanbieder vind je vrij gemakkelijk een kortingscode terug van zo’n 25 euro. Dan kan je gewoon lekker voor jezelf bepalen of de gerechten en boxen van Marley Spoon helemaal je ding zijn, of toch net niet.