Als je een maaltijdbox wil bestellen om het bereiden van verse en gezonde gerechten zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je onder andere bij Hellofresh terecht. Op deze pagina lees je meer over deze aanbieder van maaltijdboxen. Zo lees je in onderstaande tekst hoe en wanneer het bedrijf opgericht is, maar ook welke boxen je bij Hellofresh kunt bestellen en hoe het bestellen van maaltijdboxen precies werkt bij deze aanbieder.

VoorbeeldNaamOmschrijvingKorting
Originalbox
OriginalboxKlassiekers & Wereldgerechten50%Niet aangesloten
Vergelijk andere boxen
Quickbox
Quick & EasyBereiden in 20 tot 25 Min.50%Niet aangesloten
Vergelijk andere boxen
Familybox
FamilyboxVoor de hele familie50%Niet aangesloten
Vergelijk andere boxen
Veggiebox
Veggiebox100% Vegetarisch50%Niet aangesloten
Vergelijk andere boxen

Over Hellofresh

Hellofresh is opgericht in het jaar 2012. Op dit moment waren er nog helemaal geen aanbieders van maaltijdboxen, maar waren er al wel services om verse ingrediënten thuis te bestellen of boodschappen thuis te laten bezorgen. Hellofresh begon met het aanschaffen van verse producten op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam en verpakte deze ingrediënten in tassen. Al snel bleek dat dit niet zo handig was, aangezien tassen niet gemakkelijk te stapelen zijn in een vrachtwagen. Om het bezorgproces wat gemakkelijker te maken, startte Hellofresh daarom met de maaltijdbox.

Hellofresh startte met een kleine groep klanten, maar deze klanten vertelden hun positieve ervaringen met het bedrijf al snel door. Zo groeide het bedrijf in enkele jaren uit tot een van de grootste aanbieder van maaltijdboxen in ons land, die dagelijks duizenden huishoudens bedient door complete boxen met verse ingrediënten te bezorgen.

Kijk je op de website van Hellofresh, dan zie je dat veel mensen erg tevreden zijn met de services van het bedrijf en de maaltijden die het bedrijf levert. Er zijn zelfs klanten die kookfilmpjes maken voor Hellofresh, die jij kunt bekijken om wat inspiratie te krijgen in de keuken of om te zien hoe je een bepaalde maaltijd moet bereiden.

De maaltijdboxen van Hellofresh

Omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft bij het bestellen van een maaltijdbox, biedt deze aanbieders van maaltijdboxen verschillende soorten maaltijdboxen aan. Welke boxen het bedrijf precies aanbiedt, lees je in onderstaande alinea’s.

Hellofresh Box Vergelijken

De Veggiebox

Zoals de naam het al verklapt, vind je in de Veggiebox enkel ingrediënten voor vegetarische gerechten. Je kunt de box bestellen voor 1 persoon, maar het is ook mogelijk om de box te bestellen voor 2, 3, 4, 5 of 6 personen. Bestel je de Veggiebox, dan weet je zeker dat je dagelijks een heerlijk en vers vegetarisch gerecht kan eten. Je kiest zelf hoeveel maaltijden de box moet bevatten.

De Original Box

De Original Box is de standaard box die je krijgt als je een bestelling plaatst bij het bedrijf. In de box vind je ingrediënten en recepten voor maaltijden met vis, vlees en zonder vis of vlees (vegetarisch), die gemaakt kunnen worden voor 1 tot 6 volwassenen. Je kiest zelf hoeveel mensen er mee moeten eten van de Original Box en je kiest bovendien zelf hoeveel maaltijden de box moet bevatten.

De Family Box

De Family Box is speciaal ontwikkeld voor gezinnen met (jonge) kinderen. In de box vind je enkel ingrediënten en recepten voor kindvriendelijke maaltijden, ofwel maaltijden die de kids lekker vinden. Daarnaast begrijpt dit bedrijf dat je jouw kinderen graag gezond wil houden, wat betekent dat je alleen gezonde gerechten met de box kunt maken.

Eenmalige boxen

Naast bovenstaande boxen, die je allemaal voor bepaalde tijd bestelt, kun je ook een eenmalige box bestellen bij Hellofresh. Bij het bestellen van een eenmalige box, kun je kiezen uit de Proefbox Veggie, de Proefbox Original en de Proefbox Family. Bestel je een proefbox, dan kun je een week lang (5 dagen) de gerechten van Hellofresh proberen om te achterhalen of deze maaltijdbox iets voor jou is.

Hoe werkt het

Een groot voordeel van het bestellen van maaltijdboxen bij Hellofresh, is het feit dat dit zo gemakkelijk werkt. In feite hoef je bijna niets te doen om de gerechten van deze aanbieder te koken, want je meldt je alleen aan via de website en je krijgt op een door jou gekozen bezorgmoment de door jou gekozen maaltijdbox thuis. Je kunt Hellofresh eerst proberen met een proefbox, maar je kunt ook meteen een lidmaatschap afsluiten om wekelijks boxen te ontvangen. Welke gerechten er in jouw box zitten, kun je gemakkelijk een week voor het bezorgen van de box op de website terugvinden.

Een ander voordeel van Hellofresh, is het feit dat je de levering van de maaltijdboxen iedere week kunt veranderen of tijdelijk stop kunt zetten. Ben je op vakantie, heb je gemerkt dat je iets te veel eten krijgt of krijg je juist te weinig eten? Dan kun je jouw lidmaatschap gewoon aanpassen. Hellofresh heeft dus geen vast lidmaatschap waar je voor bepaalde tijd aan vast zit, maar een flexibel lidmaatschap dat je gemakkelijk kunt aanpassen, eenvoudig tijdelijk kunt stopzetten en bovendien gemakkelijk op kunt zeggen.