Lekkere, gezonde en makkelijk te bereiden maaltijden voor iedereen.

AanbiederBiologischVanaf
2 pers. 3 mltd.
Korting
Ekomenu
100%€41,88
€31,41
25%Niet aangesloten
Bekijk andere boxen

Ekomenu stelt zich als doelstelling aan iedereen maaltijdboxen aan te bieden die zich kenmerken door eerlijke producten, verse en kwaliteitsvolle ingrediënten en smaakvolle recepten die bovendien makkelijk en snel te bereiden zijn.

Door het bestellen van de maaltijdboxen leer je nieuwe smaken en recepten kennen en ben je er zeker van dat je voeding gezond, evenwichtig en lekker is.

Ekomenu maaltijdbox bestellen

Via de site kan je online eenvoudig je Ekomenu maaltijdbox samen stellen die je kan aanpassen aan jouw specifieke situatie. Je kan verschillende menukeuzes maken, aangeven hoeveel maaltijden je wenst en voor hoeveel personen. De boxen zijn dus heel persoonlijk en naar eigen smaak an te passen.

Ook voor mensen met bepaalde allergieën of voedselintoleranties zijn de keuzes zeer uitgebreid. Een beperking in bepaalde voedingsmiddelen is bij Ekomenu maaltijdbox geen reden om minder smaakvol of gevarieerd te kunnen eten.

Ekomenu Boxen en Abonnement

Ekomenu maaltijdbox

Bij Ekomenu is er voor elk wat wils. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een vegan box, een koolhydraat arme box, een afslankbox en dergelijke meer.

Door middel van een abonnement kan je je verzekeren van periodieke leveringen en vergeet je nooit je bestelling door te geven. De abonnementen zijn steeds op te zeggen of te onderbreken al naargelang de omstandigheden. Wil je liever eerst de boxen uitproberen, opteer dan voor de proefbox en beslis nadien of je ermee wil verder gaan. Of start met maaltijdbox vergelijken. De keuze is helemaal aan jou.

Door met vaste menus te werken die op bestelling worden geleverd, kunnen de aankopen bij de leveranciers weloverwogen en berekend gebeuren. Dit levert een aanzienlijke vermindering van de voedselverspilling op. Voor jou als klant betekent het de beste producten aan scherpe prijzen. Iedereen wint er dus bij.

Kwaliteit is prioriteit bij Ekomenu

De Ekomenu maaltijdbox staat er garant voor enkel met kwaliteitsvolle producten en ingrediënten te werken die streng geselecteerd en uitvoerig getest werden alvorens ze werden toegevoegd aan het assortiment. De producten zijn te herkennen aan het keurmerk, wat jou een zekerheid biedt.

De leveranciers van de Ekomenu maaltijdbox worden special gekozen op basis van het biologisch karakter en het meewerken aan duurzaamheid. Voldoet men niet aan deze eisen, dan is een samenwerking met Ekomenu uitgesloten.

Challenge voor mensen die willen afslanken

Speciaal voor klanten die wat gewicht willen verliezen en willen ontdekken hoe gezonde en gevarieerde voeding hen hierbij kan helpen, werd de 7 daagse afslankchallenge in het leven geroepen. Een handig E-book vol lekker en gezonde gerechten helpt je de juiste keuzes te maken en komaf te maken met de eeuwige zoektocht naar het juiste dieet. Je gaat niet minder of minder smaakvol eten, maar volgens andere richtlijnen en met gegarandeerd resultaat.

Voor meer informatie, het bestellen van een proefbox of het activeren van je abonnement, kan je terecht op de site. Voor wie graag nog wat meer informatie heeft of die nog met vragen zit, staat er een klantendienst ter beschikking die je graag te woord staat en verder helpt.