Dinnerly

Dinnerly is een innovatieve maaltijdboxservice die zich richt op het bieden van betaalbare, eenvoudige en smakelijke maaltijdopties voor jou en je gezin. Deze betaalbare maaltijdbox biedt de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 100 recepten elke week, die allemaal zijn ontworpen met gemak in gedachten. Het doel van Dinnerly is om het koken thuis te vergemakkelijken en tegelijkertijd betaalbaar te houden, zodat je tijd en geld kunt besparen.

Dankzij de eenvoudige recepten en de precieze hoeveelheden ingrediënten die rechtstreeks aan je deur worden geleverd, is Dinnerly perfect voor mensen die een druk leven leiden en niet veel tijd hebben om ingewikkelde maaltijden te bereiden. Je kunt kiezen uit 18 recepten per week die geschikt zijn voor het hele gezin en zijn ontworpen om snel en eenvoudig te bereiden te zijn. Dinnerly heeft bovendien een handige app, waarmee je eenvoudig je wekelijkse maaltijdplanning kunt organiseren en de bezorging kunt volgen.

Uit consumentenreviews blijkt dat Dinnerly erg populair is onder gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare en gemakkelijke manier om elke dag verse en smakelijke maaltijden te bereiden. Dit maakt het een geweldige keuze voor mensen die de stress en het gedoe van het dagelijkse koken willen verminderen zonder in te boeten op kwaliteit en smaak.

Wat is Dinnerly?

Dinnerly is een betaalbare maaltijdbox die in Nederland beschikbaar is. Deze meal kit delivery service is gericht op het bieden van eenvoudige, snelle en betaalbare maaltijden voor de hele familie. Je kunt elke week kiezen uit 12 gezonde en gevarieerde recepten, waarbij elk recept bestaat uit 6 ingrediënten en je het in 5 eenvoudige stappen op tafel kunt zetten.

Dinnerly's Aanbod

Je hebt de keuze uit een ruim assortiment aan recepten. Elke week bieden ze meer dan 30 verschillende gerechten aan, waaronder vegetarische, veganistische, koolhydraatarme en gezonde maaltijden. De maaltijden zijn bedoeld voor zowel 2 als 4 personen, waardoor de maaltijdboxen geschikt zijn voor zowel kleine als grotere gezinnen. Geen zorgen over verplichtingen, want er is geen vast abonnement. Je kunt eenvoudig pauzeren wanneer het jou uitkomt.

Vegetarische en Veganistische Keuzes

Voor degenen die vegetarisch of veganistisch eten, biedt het bedrijf ook een ruime selectie aan maaltijden. Zo is er elke week een keuze uit diverse vegetarische en veganistische gerechten. Hierdoor hoef je niet in te leveren op smaak en kun je gevarieerd blijven eten, want er komt elke week een nieuw aanbod.

Kindvriendelijke Gerechten

Dinnerly maaltijdbox
Dinnerly maaltijdbox.

Met Dinnerly kun je gerechten selecteren die specifiek bedoeld zijn voor gezinnen met kinderen. Deze kindvriendelijke gerechten zijn smakelijk en voedzaam, en zorgen ervoor dat het hele gezin van een heerlijke maaltijd kan genieten. Zo is het maken van heerlijke maaltijden voor het hele gezin niet alleen eenvoudig, maar ook leuk.

Snelle en Eenvoudige Recepten

Dinnerly onderscheidt zich door het aanbieden van snelle en eenvoudige recepten die in slechts 6 stappen te bereiden zijn. De box bevat verse ingrediënten en duidelijke, digitale receptkaarten waardoor het koken soepel verloopt en je in een handomdraai een smakelijke maaltijd op tafel hebt staan. De maaltijdbox is betaalbaar en zorgt ervoor dat koken tijdens drukke doordeweekse dagen een stuk makkelijker wordt.

Dinnerly Prijs en Abonnement

Dinnerly biedt een budgetvriendelijke maaltijdbox met transparante prijsstelling. Prijzen beginnen vanaf €3,95 per persoon, waardoor het een van de goedkoopste maaltijdboxen in Nederland is. Hierdoor weet je altijd wat je betaalt zonder plotselinge prijsschokken die je in de supermarkt zou ervaren. Het helpt je om gedetailleerd je uitgaven voor maaltijdboxen in de gaten te houden.

Vergelijking Met Concurrenten

Bij vergelijking met concurrenten is Dinnerly aanzienlijk goedkoper dan andere maaltijdboxen zoals HelloFresh, Marley Spoon en Green Chef. Ter illustratie, hier is een snelle vergelijking:

MaaltijdboxPrijs per persoon
Dinnerly€3,95
HelloFresh€5,95
Marley Spoon€6,50
Kosten Dinnerly vs concurrenten.

Dinnerly is onderdeel van Marley Spoon en is gericht op het bieden van betaalbare opties aan de consument met meer eenvoudige en toegankelijke recepten.

Wekelijkse Box Opties

De abonnementen zijn uiterst flexibel en maken het mogelijk om af te stemmen op je persoonlijke behoeften. Bij het inschrijven krijg je de mogelijkheid om een aantal opties voor jouw wekelijkse box te kiezen, en je kunt altijd een week overslaan als je geen box wilt ontvangen. Je kunt ook het aantal porties dat je wekelijks ontvangt aanpassen.

Gebruikerservaring

In deze sectie bespreken we de gebruikerservaring van Dinnerly door te kijken naar het bestelproces, de receptkaarten en de organisatie en voorbereiding van de maaltijden.

Bestelproces

Het bestellen van een maaltijdbox bij deze aanbieder is eenvoudig en gemakkelijk. Je kunt kiezen uit verschillende maaltijdopties en je gewenste bezorgmoment selecteren. De bezorging is punctueel en je ontvangt de maaltijdbox goed verpakt, met alle ingrediënten en receptkaarten die je nodig hebt voor de gekozen gerechten.

Receptkaarten

Dinnerly maakt gebruik van digitale receptkaarten die beschikbaar zijn op hun website en in de mobiele app. De receptkaarten zijn eenvoudig te volgen en bevatten duidelijke instructies, ingrediëntenlijsten en bereidingstijden. Om het nog gemakkelijker te maken, zijn de recepten vaak voorzien van foto's die je stap voor stap begeleiden tijdens het kookproces. Deze digitale aanpak bespaart papier en maakt het eenvoudig om je favoriete recepten later opnieuw op te zoeken.

Organisatie en Voorbereiding

Bij het ontvangen van de Dinnerly maaltijdbox, zul je merken dat de ingrediënten goed zijn georganiseerd en gescheiden per gerecht zijn verpakt. Dit maakt het eenvoudig om de juiste ingrediënten voor elk recept te vinden, zonder dat je door de hele doos hoeft te zoeken.

De voorbereiding van de gerechten is over het algemeen eenvoudig en tijdbesparend, doordat Dinnerly recepten met minder ingrediënten aanbiedt dan sommige andere maaltijdboxen. Hierdoor bespaar je tijd in de keuken zonder in te leveren op smaak en kwaliteit. Dinnerly is een uitstekende keuze voor mensen die een thuismaaltijd willen bereiden zonder al te veel tijd en moeite te besteden aan het plannen en voorbereiden van maaltijden.

Voedingswaarde en Dieet

Bij Dinnerly hechten ze veel waarde aan voedingswaarden en willen ze jou een gezonde maaltijdervaring bieden. Voor elk recept vermeldt het bedrijf de voedingswaarden per portie, zoals calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten, zowel online als op de geprinte receptkaart.

Maaltijd Plannen voor Speciale Diëten

Het bedrijf biedt diverse recepten aan, die geschikt zijn voor verschillende soorten diëten, zoals vegetarisch, veganistisch en koolhydraatarm. Zo kun je gemakkelijk een gezonde maaltijd kiezen die past bij jouw persoonlijke voorkeuren of dieetwensen. Vergeet niet om wekelijks nieuwe recepten te bekijken, want het menu verandert om te zorgen voor meer variatie.

Maatwerk voor Picky Eters

Dinnerly probeert rekening te houden met de verschillende smaken van haar klanten, inclusief kieskeurige eters. Door je de mogelijkheid te bieden om uit 22 verschillende recepten te kiezen, kun je gemakkelijk gerechten vinden die passen bij de smaakvoorkeuren van jou en je gezin. Bovendien krijg je meer details over elk recept, zoals kooktijd, aantal calorieën en ingrediënten die je ontvangt, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Duurzaamheid

Het bedrijf hecht veel waarden aan duurzaamheid en het verminderen van de impact op het milieu. In dit kader worden er verschillende maatregelen genomen, zoals het gebruik van recyclebare materialen en milieuvriendelijke verpakkingen.

Recyclebare Materialen

Het bedrijf maakt gebruik van recyclebare materialen in hun maaltijdboxen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit betekent dat alle verpakkingen, van de doos tot de kleinere verpakkingen voor ingrediënten, ontworpen zijn om te worden gerecycled. Hierdoor kan je als klant bijdragen aan een duurzamere toekomst door het afval op de juiste manier te scheiden en te recyclen.

IJsverpakkingen

Naast recyclebare materialen, besteedt Dinnerly ook aandacht aan de ijsverpakkingen die worden gebruikt om de versheid van de producten te garanderen tijdens het transport. Het bedrijf maakt gebruik van milieuvriendelijke ijsverpakkingen die gemakkelijk kunnen worden hergebruikt of gerecycled. Hiermee wordt niet alleen de verspilling van plastic vermeden, maar wordt er ook voor gezorgd dat de klimaatimpact van de verpakkingen tot een minimum wordt beperkt.

Klantenservice

Als je vragen of opmerkingen hebt over je bestelling, kun je contact opnemen met hun klantenserviceteam. Zij staan altijd klaar om je te helpen met eventuele problemen en om je te voorzien van nuttige informatie over hun recepten en ingrediënten.

Het is ook belangrijk om feedback van hun klanten te ontvangen om hun diensten en producten te verbeteren. Als je suggesties of opmerkingen hebt over de smaak of kwaliteit van hun maaltijden, aarzel dan niet om deze met hen te delen. Het is voor Dinnerly van groot belang om te weten wat je vindt van hun maaltijden en service.

Testen en Kwaliteitscontrole

Dinnerly neemt de kwaliteit van hun maaltijden zeer serieus. Ze voeren uitgebreide testen en kwaliteitscontroleprocedures uit om ervoor te zorgen dat hun klanten de beste ervaring krijgen. Dit kan variëren van het zorgvuldig selecteren van hun ingrediënten tot het testen van de smaak en presentatie van hun recepten.

Smakelijkheid: Dinnerly is verheugd over het aanbieden van heerlijke en eenvoudige recepten. Ze doen smaaktesten om ervoor te zorgen dat alle recepten voldoen aan hun smaakverwachting én aan die van de klant.

Kwaliteitsingrediënten: Alle ingrediënten die het bedrijf in de maaltijdboxen gebruikt, zijn afkomstig van betrouwbare leveranciers. Ze hebben strikte normen en inspecties om de kwaliteit en versheid van de ingrediënten te garanderen die ze aan je leveren.

Verpakkingscontrole: Om de maaltijden in perfecte staat bij je thuis te krijgen, zorgt Dinnerly ervoor dat de verpakking van hun maaltijdboxen stevig en goed geïsoleerd is. Ze controleren regelmatig de verpakking om ervoor te zorgen dat je maaltijden in de best mogelijke staat aankomen.

Gemak en Tijdsbesparing

Dinnerly maakt het leven makkelijker voor je door het aanbieden van een betaalbare maaltijdbox met eenvoudige en lekkere recepten. Je hoeft niet meer na te denken over wat je moet koken, want Dinnerly biedt elke week een keuze uit 30 verschillende recepten, inclusief vegan, vegetarische, low-carb en gezonde gerechten. Hierdoor bespaar je tijd bij het bedenken van maaltijdplannen en het doen van boodschappen.

Tijdbesparend: De gerechten zijn zo samengesteld dat ze binnen 30 minuten klaar zijn. De eenvoudige recepten bevatten maximaal 6 ingrediënten per gerecht, waardoor je snel en gemakkelijk een heerlijke maaltijd op tafel zet. Dit is ideaal voor mensen die een drukke agenda hebben en weinig tijd willen besteden aan het bereiden van maaltijden.

No-nonsense bestelproces: Het eenvoudige karakter van Dinnerly is niet alleen terug te vinden in de maaltijdboxen, maar ook in het bestelproces. Hierdoor is het voor jou gemakkelijk om de box te bestellen en te genieten van de lekkere gerechten.

Digitale receptkaarten: In plaats van papieren receptkaarten, biedt het bedrijf ook digitale receptkaarten. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar maakt het ook mogelijk om de recepten altijd bij de hand te hebben op je smartphone of tablet. Zo kun je overal waar je bent de recepten bekijken en eventueel aanpassen als je dat wilt.

Extra Voorzieningen

Bij Dinnerly begrijpen ze dat een goede maaltijd niet compleet is zonder een heerlijk toetje. Hoewel hun primaire focus ligt op het aanbieden van betaalbare en eenvoudige maaltijdboxen, kun je ook inspiratie opdoen voor toetjes en desserts door hun digitale receptkaarten. Kijk eens rond op hun website en sociale media voor suggesties bij je maaltijden.

Benodigde Ingrediënten zoals Zout en Peper

Zoals je weet zijn zout en peper basisingrediënten in bijna elk gerecht. In de Dinnerly maaltijdboxen worden verse ingrediënten en recepten geleverd, maar sommige basisingrediënten, zoals zout en peper, worden niet standaard meegeleverd. Het is belangrijk dat je deze in je keuken hebt, zodat je de gerechten op smaak kunt brengen.

Dinnerly vertrouwt erop dat je de volgende ingrediënten al in huis hebt:

 • Zout
 • Zwarte peper
 • Suiker
 • Bloem
 • Boter
 • Olijfolie
 • Azijn
 • Eieren
 • Melk

Het hebben van deze ingrediënten in je keuken is essentieel om de recepten van Dinnerly te bereiden. Gelukkig zijn dit vrij gangbare producten die je waarschijnlijk al in huis hebt of eenvoudig kunt aanschaffen bij je lokale supermarkt.

Boodschappen en Verse Producten

Bij Dinnerly begrijpen ze hoe belangrijk het is om verse, smaakvolle ingrediënten in je maaltijden te hebben. Daarom ontvang je met hun maaltijdboxen verse producten die je helpen om lekkere en voedzame maaltijden op tafel te zetten. Je krijgt niet alleen verse groenten, maar ook andere ingrediënten die nodig zijn om gevarieerde maaltijdopties te bereiden.

Dinnerly biedt je elke week 30 recepten om uit te kiezen, waaronder vegan, vegetarische, low-carb en gezonde gerechten. Dit maakt het mogelijk om te genieten van meal options die passen bij jouw eigen voedingsvoorkeuren en behoeften. Bovendien zorgen ze ervoor dat de gerechten eenvoudig te bereiden zijn, zodat je binnen 30 minuten een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten.

Hier zijn enkele kenmerken van Dinnerly-boxen:

 • Simpel en snel: De gerechten zijn ontworpen om binnen 30 minuten te bereiden.
 • Prijs: Dinnerly is budgetvriendelijk met prijzen vanaf €3,75 per portie.
 • Digitale receptkaarten: In plaats van papieren receptkaarten ontvang je digitale kaarten om verspilling tegen te gaan en het milieu te beschermen.
 • Kies je eigen gerechten: Elke week zijn er 30 recepten om uit te kiezen, zodat je maaltijden kunt selecteren op basis van je eigen voorkeuren en dieetwensen.

Geen zorgen meer over de drukte van boodschappen doen of het bedenken van diverse maaltijdopties. Dinnerly's maaltijdboxen maken het voor jou eenvoudiger om te genieten van smakelijke en versbereide gerechten. De verse ingrediënten en eenvoudige recepten zorgen ervoor dat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je maaltijd in plaats van je zorgen te maken over wat je op tafel moet zetten.

Kostenbesparende Tips

Dinnerly is een uitstekende maaltijdbox voor mensen die zowel tijd als geld willen besparen. Hier zijn enkele tips voor het optimaal benutten van je Dinnerly maaltijdbox:

 1. Kies voor recepten met minder ingrediënten: Soms kan het kiezen van recepten met minder ingrediënten je helpen geld te besparen. Bovendien zijn recepten met minder ingrediënten vaak sneller en makkelijker te bereiden.
 2. Plan je maaltijden: Door vooraf je maaltijden te plannen, kun je profiteren van de volledige 30 gerechten die Dinnerly elke week aanbiedt. Houd rekening met je schema en kies recepten die passen bij jouw beschikbare tijd.
 3. Maak gebruik van kortingen: Houd acties en kortingen in de gaten die Dinnerly mogelijk aanbiedt. Zo bespaar je niet alleen geld, maar kun je ook nieuwe recepten ontdekken.
 4. Portiecontrole: Probeer de juiste hoeveelheid voor je maaltijd te gebruiken. Hierdoor verspil je geen voedsel en bespaar je op lange termijn geld. Dinnerly biedt maaltijdboxen aan voor 2 tot 4 personen, dus kies de beste optie voor jouw huishouden.

Hier is een snelle vergelijking van de tijds- en kostenbesparingen die je kunt verwachten met Dinnerly:

AspectDinnerlyTraditioneel koken
TijdSnel en eenvoudigMeer tijdrovend
PrijsBetaalbaarMeer kosten
MilieuvriendelijkVerpakkingsbewustMeer verpakking

Dinnerly helpt dus zowel tijd en geld te besparen bij het bereiden van maaltijden, met behoud van smaak en kwaliteit. Probeer deze kostenbesparende tips eens uit, terwijl je geniet van heerlijke en voedzame maaltijden met je Dinnerly maaltijdbox.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inloggen bij Dinnerly?

Om in te loggen bij Dinnerly, ga je naar de website en klik je op ‘Inloggen' in de rechterbovenhoek. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen' om toegang te krijgen tot je account.

Is er een proefbox beschikbaar bij Dinnerly?

Dinnerly biedt op dit moment geen specifieke proefbox aan. Je kunt echter wel een reguliere box met korting krijgen wanneer je je voor het eerst aanmeldt. Houd hun website in de gaten voor eventuele aanbiedingen of promoties.

Hoe zeg ik mijn abonnement bij Dinnerly op?

Als je je abonnement bij Dinnerly wilt opzeggen, log dan in op je account en ga naar het gedeelte ‘Accountinstellingen'. Klik op ‘Abonnement opzeggen' en volg de instructies op het scherm om je opzegging te voltooien. Zorg ervoor dat je alle stappen volgt om er zeker van te zijn dat de opzegging succesvol is.

Waar kan ik een kortingscode voor Dinnerly vinden?

Kortingscodes voor Dinnerly zijn soms beschikbaar via hun nieuwsbrief, sociale mediakanalen of partnerwebsites. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Dinnerly op sociale media om op de hoogte te blijven van eventuele acties en kortingscodes.

Wat zijn de verzendkosten bij Dinnerly?

Dinnerly hanteert vaste verzendkosten voor elke box. De actuele verzendkosten worden getoond tijdens het bestellen van je maaltijdbox. Houd er rekening mee dat verzending niet altijd gratis is (tenzij er een promotie is waarbij de verzendkosten worden kwijtgescholden).

Zijn er vacatures beschikbaar bij Dinnerly?

Als je geïnteresseerd bent in werken bij Dinnerly, kun je hun website bezoeken en naar de pagina ‘Werken bij Dinnerly' gaan. Hier vind je informatie over eventuele openstaande vacatures en hoe je kunt solliciteren. Je kunt ook hun sociale mediakanalen volgen, waar soms vacatures worden gedeeld.