Vandaag de dag zijn er tientallen verschillende bedrijven die maaltijdboxen aanbieden. De ene maaltijdbox is de andere niet, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Ken je bijvoorbeeld Beebox al? Beebox is net iets anders dan de meeste aanbieders van maaltijdboxen. Beebox is in alle opzichten namelijk een bijzonder en ander bedrijf dan de rest. Gezond eten voor jou en je gezin staat voorop, waarbij de voorliefde voor de Nederlandse boer en de natuur bovenaan staat.

Wat is Beebox?

De maaltijdboxen van Beebox bestaan louter uit de lekkerste biologische ingrediënten van de beste boeren van ons land. Er is een belangrijke reden waarom de mensen van dit bedrijf kiezen voor dergelijke producten: zij willen graag als bedrijf de balans herstellen van de Nederlandse voedselketen.

Geen onnodig hoge prijzen wat je wel eens ziet in de supermarkt, geen bewerkte producten, maar pure en natuurlijke producten die rechtstreeks van de boer komen zodat je zeker weet dat je waar krijgt voor je geld én zodat je zeker weet dat je gezond voedsel tot je neemt. Beter eten is uiteindelijk toch ook beter leven! In de boxen zitten ingrediënten en recepten voor drie avondmaaltijden per week.

De recepten worden samengesteld door de professionele chef van Beebox en zijn gevarieerd, verrassend en seizoensgericht.

Beebox inhoud

Beebox maaltijdbox vergelijkenHet bedrijf kiest alleen voor ultraverse biologische producten. Het kan ook haast niet anders dat de aangeboden producten vers zijn, omdat ze rechtstreeks van het land van Nederlandse boeren komen. Wat kun je als klant zoal verwachten in een Beebox? Er zijn vier verschillende soorten maaltijdboxen te verkrijgen.

De meest verkochte box is de Beebox Extra: een royale box vol biologische producten, verse groentes, biologisch vlees etc. voor drie avondmaaltijden. In deze box ontvang je tevens lekkere verse sappen, biologisch brood, fruit en eieren voor je ontbijt of lunch. In de Box Maaltijden kies je puur voor ingrediënten voor het avondeten.

Liever een koolhydraatarme box? Ook dat is mogelijk: bestel dan de Box Leefstijl.

Vegetariërs kunnen de Box Leeftstijl Bio Vegetarisch bestellen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat voorop bij deze aanbieder. Het bedrijf vindt het ontzettend belangrijk om op een persoonlijke manier met hun klanten om te gaan. Dit houdt in dat er slechts één aanspreekpunt tussen jou en de boer zit. Deze persoon is tevens je persoonlijke aanspreekpunt die je altijd kunt bereiken wanneer je vragen hebt.

Heb je suggesties over de inhoud van je box? Ook daarmee ben je altijd welkom bij je persoonlijke aanspreekpunt van Beebox. Je kunt op de website van Beebox zelf beslissen welke box je wilt bestellen. Bij een bestelling neem je altijd minimaal twee boxen af. Daarna kun je zelf beslissen wanneer en waar deze box geleverd wordt. De boxen worden altijd tussen 17:00 en 22:00 uur geleverd, een tijdsvak waarin je je eigen voorkeuren kunt aangeven.

Beebox ervaringen

Er zijn reeds een aantal mensen die geprofiteerd hebben van de biologische lekkernijen van Beebox. Zo is er onder andere op internet te lezen dat “Beebox een topspeler is in de grote markt van maaltijdboxen. Met hun service, producten en unieke biologische certificaat zijn ze zeker een grote concurrent van andere aanbieders op dit gebied.”

De Groene Vrouw ziet voornamelijk veel voordelen in de box. Nadelen kan ze niet echt vinden. Volgens haar is het “een stuk gevarieerder dan je in eerste instantie zou denken.” Daarnaast is “het niet duurder dan in de winkel en je krijgt het gratis thuisbezorgd.”

De bloggers van De Groene Meisjes zijn ook enthousiast, maar dan over de vegetarische versie van de Beebox: “We zien hier vooral een voordeel voor mensen die het druk hebben, maar wel gezond willen koken voor hun kinderen, maar zelf de inspiratie niet iedere dag kunnen vinden. Ook voor de ‘luie’ studentikoze types is dit een fijn concept.”