De Allerhande Box is een versbox van Albert Heijn, waar zich verse ingrediënten en recepten voor 3 warme en gevarieerde maaltijden in bevinden. De AH maaltijdbox is verkrijgbaar voor 2 en 4 personen en heeft een wekelijks wisselende inhoud. De recepten op basis van de versproducten in de maaltijdbox zijn binnen 30 minuten te maken. Men heeft zo een verse, warme maaltijd op tafel.

AanbiederBiologischVanaf
2 pers. 3 mltd.
Korting
Allerhande
Gedeeltelijk€36,40
€26,40
€10Bestel met Korting >>

De Allerhande Box wordt gratis bezorgd of kan worden opgehaald bij een Pick Up Point of de dichtstbijzijnde AH supermarkt. De versbox is zowel los te bestellen als bij de overige boodschappen van Albert Heijn.

De Inhoud van de Allerhande Box

De wekelijke samenstelling van de AH maaltijdbox is in handen van het Allerhande Foodteam. Alle recepten

worden getest door een proefteam en een testkok. De inhoud van de versbox is elke week anders. Er bevindt zich altijd een vlees- of gevogeltegerecht in de box, in combinatie met een vis- of vegetarisch recept. Er zit ook altijd een variatie in koolhydraten in, in de vorm van aardappelen, rijst en pasta. De keuken kan ook variëren. Van Hollands of Italiaans tot Aziatisch of Frans.

De ingrediënten in de Allerhande Box worden zoveel mogelijk op maat afgestemd voor het aantal personen. De verschillende recepten zet men altijd binnen 30 minuten op tafel.

De ingrediënten in de AH maaltijdbox zijn niet standaard biologisch. Het Allerhande Foodteam kiest waar mogelijk voor duurzame vis, scharrelvlees en biologische ingrediënten. De verschillende producten worden afgenomen van vaste leveranciers, telers en boeren.

Albert Heijn garandeert dat alle producten aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Er wordt bij de samenstelling van de Allerhande Box geen rekening gehouden met diëten, allergieën of intoleranties. De producten zijn ook niet specifiek koosjer of Halal. Er is nog geen aparte vegetarische AH maaltijdbox.

Geen abonnement nodig en geen minimum bestelbedrag

Allerhande Maaltijdbox Vergelijken

De Allerhande Box vraagt geen abonnement. Men kan deze op elk moment en met elke frequentie bestellen. Er dient alleen een profiel op Ah.nl te worden gemaakt. Een AH maaltijdbox voor 2 personen kost € 35, een 4-persoonsbox versbox kost € 49. Er is geen minimum bestelbedrag. De bezorging is gratis. De Allerhande Box moet 4 dagen van tevoren worden besteld.

Als men dus op vrijdag de AH maaltijdbox in huis wil hebben, dient men deze uiterlijk op maandag te bestellen. Als men de versbox in de eigen winkel wil ophalen, geldt een vooruitbesteltijd van 5 dagen. De weekrecepten lopen van maandag tot en met zondag. Elke woensdag kan men de recepten van de nieuwe week zien op de website van Albert Heijn. En deze tevens bestellen.

Online bestellen en laten bezorgen of ophalen

Om een Allerhande Box te kunnen bestellen, moet men een profiel aanmaken en zijn ingelogd op Ah.nl. De versbox is vervolgens eenvoudig online te bestellen, waarbij men onder meer de locatie, datum en het tijdstip van bezorging of Pick Up moment kan kiezen. Er kunnen tegelijkertijd andere boodschappen aan de bestelling worden toegevoegd. Binnen 4 dagen van het bezorgmoment is het niet meer mogelijk om de bestelling te wijzigen of annuleren. Buiten deze termijn kan de Allerhande Box worden geannuleerd door een gratis telefoontje naar 0800-0305.

Aanmelden voor de Allerhande Box Planner om nooit meer een bestelling te vergeten

De AH maaltijdbox wordt in een groot gedeelte van Nederland bezorgd. Op de website Ah.nl is te checken of de versbox in een bepaalde straat wordt afgeleverd. Er kan worden gekozen voor het huisadres, maar ook bijvoorbeeld voor het werkadres, een Pick Up Point of AH supermarkt in de buurt. Koelverse producten blijven op de juiste temperatuur door gaten in de Allerhande Box en de koelelementen in een koelbox.

Actiecodes of kortingscoupons voor de AH maaltijdbox kunnen bij afrekenen in de winkel worden verzilverd. Wie nooit meer wil vergeten te bestellen, kan zich aanmelden voor de Allerhande Box Planner. Hier kan men aangeven wanneer en met welke regelmaat men de versbox wil ontvangen.